Rask thai red curry
Denne enkle og raske oppskriften på thai-inspirert red curry gir deg en smakfull middag på kort tid. Oppskriften åpner for å bruke opp det du har av grønnsaker i kjøleskapet og du kan også ha oppi rester av kylling, svin eller fisk.
20-40 min
2 av 5 om dagen
Ingrediensliste
Fremgangsmåte
- Kutt grønnsaker i tykke biter.
- Sett brokkoli og paprika til side til og stek resten av grønnsakene i litt olje i en kasserolle på medium høy varme (ca. 3-5 minutter).
- Riv ingefær og press hvitløk oppi gryta. Rør inn rød curry paste.
- Ha oppi kokosmelk og soyasaus og la gryta koke til grønnsakene er møre (ca. 15-20 minutter). Ha oppi brokkolihodene og paprika de siste fem minuttene.
- Skru av gryta når grønnsakene er møre. Ha oppi spinaten. Rør spinaten inn og la den dampe et minutt før servering.
- Server som en suppe eller med ris. Skvis lim over curryen.,
- Topp gjerne med sesmfrø, friske urter og skiver med vårløk.